מטפחים את הדור הבא של פורצי הדרך במדע

להכין גלידה בקמפוס

שנה ב', כן עברתי את הדבר ה-"נורא" הזה שנקרא שנה א'. אתם בטח שואלים למה המירכאות?   אז הלימודים אכן קשים ומאתגרים כמו שמספרים, השעות הן לא שעות שבהן לומדים וההפסקות לעיתים לא מספיקות, אז למה המירכאות? כי מה שלמדתי משנה א' זה שאם רוצים משהו אין שום סיבה לא להצליח ולהגיע לזה, ואולי אפילו ליהנות. 

ליהנות? אתם בטח שואלים ממה? אז אפשר להתחיל ולספר על החברים שצוברים עם הזמן שהופכים להיות אנשים שאתה מרגיש קרוב אליהם מאוד, אפשר לספר על ההפסקות בין השיעורים שמקבלים משמעות אחרת כשאתה מרגיש בסביבה שלך, אפשר לספר על המעבדות המרתקות שהיו לי הסמסטר ועוד.

הלימודים הופכים בכל סמסטר ליותר מעניינים, למשל הסמסטר אני לוקח קורס ששמו "פיזיקה קוונטית", אמנם השם נראה מפחיד ומאיים, אך למרות היותו קורס לא קל הוא פותח דלת לעולם חדש, עולם שונה ממה שאנחנו רגילים, עולם שבו ההיגיון שלנו הופך לפעמים ללא רלוונטי. עם הזמן אני לומד יותר דברים שקשורים לתואר ואני מגלה כמה אני מתחבר לזה, זה רק גורם לי לרצות ללמוד עוד.

עכשיו זו כבר תקופת מבחנים, ימים בהם אני אמנם לומד רוב היום, אך דווקא זה נחמד לקבוע לעצמך לוז, לקום מתי שתרצה, ללמוד בקצב שמתאים לך- פשוט להיות אדון לעצמך.

בתמונה המצורפת אני מכין גלידה מחנקן נוזלי עוגיות אוראו ושמנת, באופן מפתיע זה יצא די טעים, מי היה מאמין שאכין גלידה באוניברסיטה?! 


בקמפוס

מרתון תל אביב

מרתון תל אביב

אוניברסיטת תל-אביב

אוניברסיטת תל-אביב

המקצועות הנכללים במלגה מתמטיקה מדעי המחשב פיזיקה ואסטרונומיה כימיה מדעי...